Cursus SINT en PIET Weekend "ze niet"

UPDATE !!!!!!!

Helaas heeft het bestuur vanwege het geringe aantal opgaves moeten besluiten de cursus niet doorgaat. Oprechte excuses voor eventule overlast. Voor vragen kunt u terecht bij onze de secretaris.

 

Geachte leden van SNG Nederland en overige belangstellenden,Geachte leden van SNG Nederland en overige belangstellenden,   

Op zaterdag 2 juni organiseert het Sint Nicolaas Genootschap Nederland de traditionele Cursus SINT en PIET Weekend "ze niet". Ten opzichte van de weekenden in het verleden doen we het nu op één dag en wel op 2 juni. Dat heeft grotendeels te maken met de kosten die we in het verleden in rekening brachten voor de overnachtingen en het verblijf.  

Op deze dag gaan we in op de geschiedenis, psychologie, beleving Sint en Piet, SNG Nederland enz enz. Ik denk dat ik ook deze dag niet beter zou kunnen verwoorden dan dat de organisatie dat in het verleden heeft gedaan.

 
Denk u nu niet: ik ben al op cursus geweest, ik weet het allemaal,ik_ben een goede Sint of Piet. De echte Sint of Piet zit diepverscholen in uw binnenste, wij proberen het alleen waar mogelijk te versterken.Sint Nicolaas of Zwarte Piet speelt u niet, u bent het. Met respect voor traditie, liefde voor het kind en inzet met u hele hart.  

Gedateerde tekst wellicht maar wel de kern waar alles om draait. Uiteraard overgieten we dit geheel met een sausje 2018. De cursus wordt georganiseerd voor een ieder die Sint en Piet een warm hart toedragen.  

De locatie: St. Joseph Heiliglevenstraat 4 Montfoort. Datum: Zaterdag 2 juni Het definitieve programma wordt u tzt toegezonden. Start rond 10:30 uur  Einde rond 18:30 uur


Aan het eind van de dag ontvangt u het certificaat van deelname en kunt u uw gegevens laten plaatsen op onze site in de categorie 'aangesloten Sint en Pieten'.   

De kosten zijn inclusief natje en droogje € 65,00. Daarvoor wordt utevens lid van het SNG Nederland in 2018 en 2019. Voor leden geldt een korting van € 25,00.  Opgeven doet u door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het bedrag over te maken voor 19 mei 2018 op NL60INGB0009398919t.n.v. Penn SNG Nederland-NEEDE.